Κυριακή 11 Μαρτίου 2012

Δημιουργία Ιστολογίου

Στο νέο κίνημα παράκαμψης των μεσάζοντων για την διάθεση των αγροτικών μας προϊόντων με χαρά λαμβάνουμε και εμείς μέρος ξεκινώντας με τη δημιουργία του συγκεκριμένου ιστολογίου.

Η οικογένειά μας μέχρι τώρα εξαρτώνταν πλήρως από τις τιμές και τις διαθέσεις του εκάστωτε έμπορου για την διάθεση των προϊόντων μας και από ένα μικρό κύκλο φίλων και γνωστών που αναζητούν γνήσια και ανόθευτα προϊόντα για το τραπέζι τους.

Ελπίζουμε οτι με το νέο αυτό κίνημα δίχως μεσάζοντες αλλά με τη χρήση νέων τεχνολογιών, θα καταφέρουμε να φτάσει το πραγματικά ποιοτικό ανόθευτα κρητικό προϊόν στο τραπέζι του κόσμου σε τιμή πραγματικά συμφέρουσα και γι'αυτόν αλλά και για εμάς.

Στις σελίδες του ιστολογίου μπορείται να ενημερωθείτε για τα ποιοτικά χαρακτηριστικά των αγροτικών μας προϊόντων αλλά και να ενημερωθείτε για θέματα νοθείας και εκμετάλλευσης μέσω των παραδοσιακών καναλιών εμπορίας και διαθεσής τους.

Το λάδι, η τσικουδιά, το μέλι, είναι τα βασικά μας προϊόντα, παρόλα αυτά σε μικρές ποσότητες, μπορούμε να προμηθεύσουμε μετά από συννενόηση αυγά, χόρτα, αμύγδαλα, καρύδια, προϊόντα που συλλέγουμε και για τις δικές μας οικογένειες και που παράγονται αποκλειστικά στο χωριό μας, στον Λαρδά στην περιοχή Γραμβούσα Κισσάμου, στα Χανιά.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου